Tisk

 

 

DIGITALNI TISK je naša najnovejša pridobitev. Uporablja se za tiskanje manjših količin in formatov ter v primerih, ko se ponudba naročnika pogosto spreminja. Sestavni elementi posameznih strani dokumentov (npr. serijska številka, številka strani, slike, vsebina…) se lahko spreminjajo glede na določeno stran, medtem ko offset tisk omogoča le tiskanje dokumentov, kjer se vsebina ne spreminja. Digitalni tisk je cenejši od klasičnega offset tiska za tiskanje manjših količin saj ni začetnih stroškov, tiska se direktno iz PDF datotek, izdelava montaže ni potrebna. Čas izdelave tiskovin je zato krajši. Digitalni printer Konica Minolta bizhub PRO C6000L omogoča kakovosten tisk barv na format do 330 mm širina in 1000 mm dolžine.

 

Konica2

 

 

OFFSET TISK je še vedno najkakovostnejši tisk in pri tiskanju večjih količin je v primerjavi z digitalnim tiskom cenovno ugodnejši. Uporablja se za tiskanje dokumentov, kjer se njegovi sestavni deli ne spreminjajo glede na stran. Zaradi načina tiska omogoča zelo natančne meje odtisa in s tem ostrino tiskanih motivov. Izraz »offset kvaliteta« zato v tiskarstvu velja za merilo najvišje kakovosti. Pri offset tisku je potrebno izdelati montažo in osvetlitev na CTP plošče.

 
offset2
 

 

TAMPONSKI TISK je tehnika tiska, ki omogoča tiskanje na izdelke z ravnimi in neravnimi površinami. Uporablja se za tiskanje na manjše površine, ker s tankim nanosom barv omogoča tisk drobnih motivov v izredno visoki ločljivosti. Tamponski tisk je primeren za tiskanje na reklamne materiale podjetij kot so kemični svinčniki, vžigalniki, obeski, metri, rokovniki, mape, torbe, kalkulatorji idr.

 
tampo
 
       

 

   
       
       


 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran