Interier

BIVALNI PROSTORI

Hiša ali stanovanje je veliko več kot le streha nad glavo, saj vsak prostor živi in diha skupaj z nami. Nudi nam občutek varnosti, toplino in navdih. Barve, materiali in slog, ki prevladujejo v našem domu odražajo našo izvirnost in osebnost, še več, nanjo vplivajo bolj, kot si mislimo. Dokazano je, da imajo barve, razsvetljava in način postavitve pohištva močan vpliv na naše počutje in življenje. Notranji oblikovalci se tega zavedamo in pri oblikovanju prostorov upoštevamo uravnoteženost posameznih elementov. Že staroazijska umetnost življenja razlaga o pomenu pravilno zasnovanega bivalnega okolja, ki lahko utrdi družinske odnose, vpliva na naše ugodje, družabno življenje in zadovoljstvo, saj krepi ali slabi našo energijo.

 

Poleg nas, ki živimo v prostoru, moramo pri opremljanju stanovanja upoštevati tudi usklajenost vseh elementov in samih prostorov, saj so le-ti med seboj neločljivo povezani. Ni dovolj, da po našem okusu opremimo le en prostor, vsi ostali pa so v nasprotju z našimi željami in potrebami. Ni dovolj, da v dnevno sobo postavimo popolnoma novo dizajnersko svetilko, saj se mogoče le-ta ne ujema s tkanino sedežne garniture, poleg tega pa je na neprimernem mestu in jo bo prej ali slej naš malček prevrnil in razbil. Funkcionalna in estetska povezanost prostorov in posameznih elementov, upoštevanje vseh stanovalcev skupaj in vsakega posebej, ni vedno lahka naloga. Vzame lahko ogromno časa in energije in sprva prijetno opremljanje se lahko spremeni v pravo nočno moro.

 

Zato smo tu mi. Bivalno okolje zasnujemo na podlagi vaših želja in potreb. Tapete, vzorce, materiale, svetila in ostale elemente notranje opreme združimo v funkcionalno in estetsko celoto, ki biva z vami in ne proti vam.

 

POSLOVNI PROSTORI

Opremljanja poslovnih prostorov se lotimo nekoliko drugače. Poleg želja in potreb lastnikov moramo upoštevati tudi želje in potrebe zaposlenih in strank. Poslovni prostori, poleg celostne grafične podobe, odražajo našo dejavnost, način dela in nas, tako kot vizitka, predstavljajo navzven. Biti morajo estetsko privlačni in funkcionalni, saj tako povečajo ustvarjalnost in učinkovitost zaposlenih, jih navdihnejo za delo, stranke pa za nakup in ponovni obisk. Oprema poslovnih prostorov je skladna z idejo vizualne podobe podjetja. Barve in oblike, s katerimi komuniciramo v poslovnem svetu v obliki vizitk, dopisov, reklamnega materiala, cenikov,… naj se pojavijo tudi v interierju in tako poudarijo idejo oziroma sporočilo, ki ga želi podjetje predati svojim strankam.

 

Nudimo vam naslednje storitve:

  •                 Funkcionalna zasnova bivalnega in poslovnega okolja ter analiza prostorov
  • Svetovanje in izris idejne zasnove razporeditve prostorov in notranje opreme
  •                 Svetovanje in izris ter specifikacija pohištva za mizarja
  •                 Svetovanje pri izboru barv s pomočjo barvnih shem
  •                Svetovanje pri izboru notranje opreme in razsvetljave
  •                Svetovanje pri izboru notranjih materialov in obdelav
  •                (talne pohodne površine, stenske in stropne površine, pohištvo, dekoracija, notranja senčila, tekstilni izdelki, kot so
  •                preproge, posteljnina, dekorativne blazine, ogledala in ostala dekoracija…)
  • Celostna podoba bivalnih in poslovnih prostorov

 

 

       
       

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran